Een Zorgeloze, Op maat gesneden, op Eigen kracht òf Elektrisch ondersteunde Fiets (vakantie)!

Denemarken

Denemarken is goed over land te bereiken, maar het is ook leuk om de boot te nemen, bijvoorbeeld van Rostock naar Gedser. Over land is ook mooi, denk aan de oude Heerweg van Padborg naar Frederikshaven. In Denemarken wordt veel gefietst, in Kopenhagen waan je je soms net in Amsterdam, met al die (bellende) fietsers. De fietsomstandigheden zijn vergelijkbaar met Nederland, niet zwaar, wel vaak wind. 

Prijsindicatie accommodaties per persoon per nacht, op basis van tweepersoonskamer inclusief ontbijt:

Eenvoudig: 45 tot 65 euro;
Middenklasse: 65 tot 85 euro;
Luxe: 85 tot 105 euro.

Naast Denemarken heb ik ruime fietservaring in Nederland, BelgiëDuitsland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Tsjechië en Oostenrijk. Voor meer informatie over die landen kun je ook een kijkje nemen op de fietsvakantie informatiepagina Wat heel bijzonder is is om vanuit huis weg te fietsen en ergens in 1 van de genoemde landen uit te komen. Het geeft bijvoorbeeld een enorme kick om een paar weken na je vertrek Berlijn binnen te fietsen, of Parijs, Kopenhagen, Londen, Praag, Bazel! Je kunt natuurlijk ook het eerste stuk er naartoe reizen of een fiets(rond-)tocht maken in 1 van de genoemde landen. Klik op je land van voorkeur voor een korte impressie van de condities en de mogelijkheden.

Op de fiets naar Kopenhagen en daar op zoek naar de zeemeermin! Je kunt natuurlijk van huis uit vertrekken, of van Berlijn en dan door de prachtige Mecklenburger seenplatte fietsen. Je kunt ook in Rostock starten, met de ferry naar Gedser en dan via de krijtrotsen van Mön naar Kopenhagen gaan. Indicatie afstand Gedser - Kopenhagen: 265 km.

Op naar het noorden