Een Zorgeloze, Op maat gesneden, op Eigen kracht òf Elektrisch ondersteunde Fiets (vakantie)!

Tarieven

Een volledig op maat geregelde reis: 

Omdat de reis helemaal naar jouw wensen wordt gemaakt is het helaas niet mogelijk om vooraf precies te vermelden wat de prijs wordt. Dit is uiteraard afhankelijk van de reisduur, de reisbestemming, de reisperiode en het type accommodatie.  Het tarief dat ik bereken voor het samenstellen van je persoonlijke fietsvakantie is 15% van de totale reissom, waarop de kosten voor het maken van het basisvoorstel in mindering worden gebracht. Bij de landeninformatie kun je een prijsindicatie vinden voor de accommodaties. 

Het basisvoorstel:

In het basisvoorstel vind je een dagoverzicht met daarin de trajecten en een globale prijsopgave. Deze prijsopgave kan afwijken van de definitieve prijs omdat prijzen en beschikbaarheid van accommodaties snel kunnen wijzigen. Ditzelfde geldt voor bijvoorbeeld treinreizen. Voor het basisvoorstel betaal je een tarief dat in mindering wordt gebracht op de totale reissom indien de reis (accommodatie, vervoer) door Zoef wordt geboekt.

Kosten basisvoorstel: 

Reisduur tot 10 dagen: € 40;
Reisduur 11 tot 20 dagen: € 60;
Reisduur 21 tot 30 dagen: € 80.

Het basisvoorstel is binnen 14 dagen nadat het tarief voor het basisvoorstel betaald is en de globale wensen, zoals beschreven bij werkwijze doorgegeven zijn. Wanneer je op korte termijn op vakantie wilt gaan dan is in overleg een lastminute basisvoorstel mogelijk. De kosten voor het maken van het basisvoorstel zijn dan 50% hoger. Deze extra kosten worden niet in mindering gebracht wanneer de reis door Zoef wordt geboekt.

Wil je vanwege corona nu niet op vakantie, maar wel plannen maken? Laat een basisvoorstel maken. Het basisvooorstel geeft je handvatten om zelf je vakantie vast te leggen als dat, qua coronabeperkingen kan. Voorpret!!

 

Coronacrisis

Eind juni 2021 heb ik via zoeFietsvakanties vier dagen heerlijk gefietst in de buurt van Steenwijk. Ellen had alles perfect geregeld. Mooie routes, fijne hotels, tips voor onderweg en het huren van de ebike. Kortom helemaal ontzorgd in de voorbereiding van de fietsvakantie. Ook het weer zat mee, dus vier dagen ontspannen op de fiets. Voor herhaling vatbaar!

Franca, Deventer