Een Zorgeloze, Op maat gesneden, op Eigen kracht òf Elektrisch ondersteunde Fiets (vakantie)!

Werkwijze

Ik werk de opdracht die jij me geeft uit tot een basisvoorstel op maat. Binnen 14 dagen nadat je de betaling voor het voorstel hebt gedaan ontvang je het voorstel. Dit maak ik op basis van de door jou aangeleverde gegevens. Je geeft het volgende aan mij door:

  • Wanneer je op reis wilt gaan en hoe flexibel je bent qua reistijd;
  • Als je niet vanuit huis gaat fietsen, hoe je naar je vertrekpunt wilt reizen (openbaar vervoer, eigen auto);
  • Hoe lang je op pad wilt gaan; 
  • Met hoeveel personen; 
  • In welke streek en/of land, zie de landen in het submenu onder de knop waar;
  • Aantal kilometers per dag, (tussen de 20 – 40, 40 – 60, 60 – 80, 80 – 100, etc.);
  • Eigen of (e-) huurfiets (huren alleen mogelijk bij een rondrit); 
  • Moeilijkheidsgraad (of klimmen wel of geen bezwaar is); 
  • Aantal in te plannen rustdagen (tussendoor, en/of aan het begin of eind van je vakantie); 
  • Gewenst type overnachtingsaccommodatie: eenvoudig (zoals trekkershut, stacaravan, jeugdherberg, gedeeld sanitair), middenklasse (eigen sanitair) of luxe (ruime kamer, vaak met airconditioning).

Op basis van bovenstaande gegevens kom ik met een basisvoorstel voor de invulling van je vakantie. Dat voorstel is flexibel, dus nog verder aan te passen. De accommodaties worden in het basisvoorstel nog niet ingevuld. Het basisvoorstel bevat een globale prijsopgave voor de verschillende onderdelen van de reis. In deze prijsopgave wordt uitgegaan van de globale overnachtingskosten, zoals op de landenpagina's staat vermeld. Met dit basisvoorstel kun je je vakantie zelf helemaal vastleggen. Ook kun je ervoor kiezen om de accommodaties en indien van toepassing, het vervoer door Zoef te laten vastleggen. 

Onder de knop Tarieven vind je meer over de kosten van de voor jou samengestelde reis.   

 

Wat hebben wij intens genoten van onze fietsvakantie in Engeland. Ellen gaf ons het zetje om Engeland als fietsvakantie te ontdekken. Ze schakelt snel, denkt in kansen en mogelijkheden, heeft veel fietsreiservaring en komt met een goed uitgewerkt reisplan. Op naar een volgende trip!

Dorien en Rob, Vogelenzang

Je kunt zelf aangeven waar je wilt fietsen, land, streek, maar je mag je natuurlijk ook door mij laten verrassen en/of adviseren. 

Tip

Fietstocht van Cluny naar Sa Riera (Spanje), 920 km. De samenwerking met Zoefietsvakanties is ons erg goed bevallen. 

Allereerst de route indeling. Iedere dag hadden we ongeveer dezelfde afstand en dat is erg prettig.

De hotels waren prima en uitstekend op onze komst voorbereid. Fietsen gingen behalve in het Ace hotel Mably keurig achter slot en grendel. 

We zijn heel blij dat we het boeken van de hotels niet zelf ter hand hebben genomen. Het is echt geruststellend wanneer je weet dat wanneer je aankomt alles goed geregeld is. 

En dat was het. Ideaal dus.

Kortom wij zouden het een volgende keer beslist niet anders doen en wederom met je in zee gaan.

Jan, Kerkdriel

We hebben jouw routevoorstel gevolgd. Dank daarvoor, het was een prachtige ronde door midden Nederland. Je ziet echt Nederland op zijn mooist, de polders, coulissenlandschap in de Achterhoek, de rivieren, vestingstadjes, de Maasvlakte en natuurlijk de prachtige duinen. We hebben op jouw advies ook de LF routes gekocht, heel erg handig. Heel hartelijk dank voor het meedenken en de inspiratie.

Annemarie, Noordwijk