Een Zorgeloze, Op maat gesneden, op Eigen kracht òf Elektrisch ondersteunde Fiets (vakantie)!

Wie ben ik

Ik ben Ellen, een enthousiaste vakantiefietser. Door de jaren heen heb ik in weer en wind grote delen van Europa per fiets doorkruist. Ik heb gepuft in de Pyreneeën, bergaf gezoefd tijdens afdalingen, genoten van de zon, geploeterd in de regen, kortom, alle facetten van fietsvakanties heb ik ervaren. Van mijn ervaring met het uitzetten, organiseren en genieten van fietsvakanties kun jij profiteren.

Ervaring in de praktijk

In de landen waar ik fietsvakanties regel heb ik zelf meerdere fietsvakanties gedaan, waardoor ik mijn ervaring inzet. Ik kan dus uit eigen ervaring adviseren over mooie routes, moeilijkheidsgraad en kwaliteit van de bewegwijzering. Bij andere reisorganisaties liggen vaak kant-en-klare plannen voor je klaar, bij mij krijg je bij veelal bestaande routes een echt persoonlijke invulling van dag tot dag, op maat. Jij bepaalt de ingrediënten, ik kom met een individueel plan, waardoor jij zorgeloos op vakantie kunt.

Je kunt zelf aangeven waar je wilt fietsen, land, streek, maar je mag je natuurlijk ook door mij laten verrassen en/of adviseren. 

Tip

Eind juni 2021 heb ik via zoeFietsvakanties vier dagen heerlijk gefietst in de buurt van Steenwijk. Ellen had alles perfect geregeld. Mooie routes, fijne hotels, tips voor onderweg en het huren van de ebike. Kortom helemaal ontzorgd in de voorbereiding van de fietsvakantie. Ook het weer zat mee, dus vier dagen ontspannen op de fiets. Voor herhaling vatbaar!

Franca, Deventer

Wil je vanwege corona nu niet op vakantie, maar wel plannen maken? Laat een basisvoorstel maken. Het basisvooorstel geeft je handvatten om zelf je vakantie vast te leggen als dat, qua coronabeperkingen kan. Voorpret!!

 

Coronacrisis